Tandblegning

 Vi tilbyder tandblegning til dig, som ønsker at genvinde dit flotte hvide smil. Med årene bliver tænderne udsat for lidt af hvert, som i sidste ende kan resultere i misfarvning – det kan vi rette op på.

Tandblegning

Tandblegning af højeste kvalitet

Vi anvender udelukkende de bedste metoder til tandblegning. Du kan vælge at få foretaget tandblegningen på klinikken, hvor du, på blot 2 timer vil opnå naturligt hvide tænder. Vi anvender udelukkende de bedste metoder og godkendte materialer til tandblegning.

Du kan også vælge at foretage tandblegningen derhjemme, hvor du med en specialfremstillet blegeskinne, som er tilpasset netop dine tænder, kan blege tænderne på daglig basis efter behov. Undervejs i dette forløb vil du løbende blive kontrolleret, hvilket er din garanti for det mest optimale resultat.

Kontakt os og bestil en tid nu.

Hvide tænder der holder

For at opnå det mest optimale resultat ved en tandblegning anbefaler vi, at du umiddelbart efter blegningen undgår stærkt farvende mad og drikke, da dine tænder på dette tidspunkt vil være ekstra modtagelige overfor misfarvning.

Det er ydermere vigtigt at huske på, at en tandblegning ikke blokerer for misfarvning. Ved at sørge for en fornuftig og daglig rengøring af tænderne, kan du få glæde af dit smukke hvide smil i mange år fremover. Vi rådgiver naturligvis gerne om, hvordan du bedst muligt kan pleje dine tænder.

Kontakt os og bestil en tid nu.